CANADA Official Government Immigration Visa Application Online USA AND ALBANIAN CITIZENS - Aplikimi online për vizë në Kanada - Vizë zyrtare

Ownership, Incorrect Details or Privacy? Request a change

About Us

ETA Canada është një autorizim zyrtar elektronik i udhëtimit që lejon udhëtarët e vendeve të pranueshme të vizitojnë Kanadanë për qëndrime afatshkurtra. turistike në Kanada dhe ETA kanadeze u lançua në gusht 2015 nga Qeveria e Kanadasë dhe është një kërkesë e detyrueshme hyrjeje për të udhëtuar në Kanada. ETA kanadeze përcakton përshtatshmërinë e njerëzve që dëshirojnë të hyjnë në vend për qëllime turizmi, biznesi ose tranziti.

International Time & Dialing Code For Albania

Albania
Local Time
8:15 AM
Dialing code
+355

Call & Message

Address MAP

  • Street Address

    Rruga Stavro Vinjau 14
  • City

    Tirana